Kaikki alkoi perheemme rakkaudesta ruokaan ja ravintola-alaan, jonka saralta meiltä löytyy kokemusta jo yli 20 vuoden takaa. Lapsuudesta lähtien seurasimme perheemme ravintolatoimintaa, ja tuosta maailmasta tuli meille, kuin toinen koti. Neljä vuotta sitten me veljekset päätimme jatkaa omaa polkuamme ja avata uuden ravintolan, jossa voimme rikastaa perinteitä omilla ideoillamme. Perustimme ensin ravintolan Halikkoon, jonka rinnalle syntyi Alora – ravintola, jonka kautta halusimme tuoda raikkaan tuulahduksen Suomen makumaailmaan.
Emme tee tätä yksin, vaan yhdessä veljeksinä. Olemme olleet toistemme tukena alusta asti ja rakentaneet Aloraa pala palalta. Meille tämä ala on paljon enemmän, kuin työtä — se on elämäntapa ja jaettu intohimon lähde.
Alora ei ole vain ravintola. Se on perheemme tietotaidon perintö, yhteinen unelma ja matka, joka jatkuu veljesten voimin.
Valmistamme dönerimme alusta loppuun itse. Prosessi, joka kunnioittaa perinteitä etenee hitaasti vaihe vaiheelta. Vain siten autenttisuus säilyy tavalla, jonka voi maistaa.
Laadukkas lihamme tulee luotettavilta suomalaisilta tuottajilta, joilta valitsemme valikoiman parhaat palat. Jokainen döner tehdään perinteiseen tyylin, eli käsin. Uskomme että todelliset makuelämykset syntyvät ajan kanssa, huolellisesti ja laadusta tinkimättä.
Lopputulos? Poikkeuksellinen kebab, jonka käsityö ja parhaat paikalliset raaka-aineet ovat tuoneet uuteen uskoon — valmistustapamme on oleellinen osa annostemme elämänkaarta ja makunautintoa.
Pizzamme valmistetaan perinteisin menetelmin, jotka ovat siirtyneet sukupolvelta toiselle ja edelleen meille. Vuosikymmenten kokemuksella harjaantuneet vanhempamme opettivat meille pizzan teon jalon taidon. Pizzamme edustavat pysähdyshetkiä arjen keskellä. Makumatkaa, joka sopii erityisesti yhdessäolon hetkiin.
Alorassa päivä alkaa varhain työstäen laadukkasta italialaista jauhoa ja luomulaatuisia kotimaisia raaka-aineita. Asiakkaamme ansaitsevat parasta. Annamme taikinan kohota hitaasti ja luonnostaan, mikä rikastaa makua ja muovaa täydellisen rakenteen. Perinteet opettavat paljon kärsivällisyydestä.
Jokainen Aloran pizza paistetaan niin rapeaksi kuoresta ja pehmeäksi sisältä, ja niihin kuuluu syntyä italialaisen pizzan perinteinen paistopinta. Kaikki ruoanlaittomme — myös pizzat — edustavat perheemme käsityöperinnettä, jonka taustalla on sukupolvien osaaminen ja sitoutuminen laadukkaisiin luonnon raaka-aineisiin.